Over ons

Ben en Bob Koning zijn de oprichters van Voetbal Talent Kamp. Voetbal is altijd een groot onderdeel van hun leven geweest, zo speelden zij op hoog niveau bij onder andere HVV Hollandia , Jos Watergraafsmeer, Katwijk en Telstar. Naast hun eigen voetbalcarrières zijn ze ook al ruim 8 jaar actief als voetbaltrainer bij verschillende clubs  variërend van recreatie, top amateur en prof niveau. Op deze manier is er veel ervaring opgedaan met verschillende trainingmethoden waarbij plezier en het maximale uit de trainingen halen altijd voorop zal staan.

Hun ervaringen en enorme passie voor voetbal willen ze erg graag delen met jeugdspelers. Plezier in het voetbal is het uitgangspunt van Voetbal Talent Kamp.

Hieronder stellen Bob en Ben zich aan uw voor

Bob Koning met leerlingen van het Voetbaltalentkamp Juli.
Bob Koning met leerlingen van het Voetbaltalentkamp Juli.

 

Bob Koning (30 jaar): Als klein kind was Bob altijd al bezig met een bal. Toen hij vier jaar was mocht hij eindelijk meedoen bij de f-jes bij V.V. Oosthuizen. Vanaf zijn tiende ging Bob naar HVV Hollandia waar hij zijn hele jeugd heeft gespeeld, beginnend als middenvelder en later als succesvolle spits. Na twee seizoenen te hebben gespeeld in het eerste, kreeg hij op zijn 19e een basisplaats in het eerste van Telstar. Met Telstar kwam hij uit in de Jupiler league, met als hoogtepunt het behalen van de periode titel. Na meerdere knieblessures heeft Bob de overstap gemaakt naar top-amateur niveau bij V.V. Katwijk. Hier heeft Bob 4 jaar gespeeld, waarin hij met zijn team Nederlands kampioen zaterdag afdeling en algemeen kampioen amateurs is geworden. Sinds dit jaar weer terug op het ouwe nest bij HVV Hollandia.

 

 

 

 

Ben Koning, organisator van het Voetbaltalentkamp.
Ben Koning, organisator van het Voetbaltalentkamp.

Ben Koning (27 jaar): Ben is geboren in een echt voetbalgezin en voetbal is hem met depaplepel ingegeven. Ook zijn voetbalcarrière is gestart bij V.V. Oosthuizen. Op tienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar HVV Hollandia waar hij zijn hele jeugd heeft gespeeld. Vervolgens heeft Ben 2 jaar in het eerste gespeeld waar hij met zijn team het kampioenschap in de hoofdklasse behaalde kampioen van de zondag afdeling werd. Helaas werd Ben gehinderd door veel blessures en heeft hij uiteindelijk besloten om zijn ambitie te  verleggen naar het trainerschap. Hierin heeft hij al veel ervaring op gedaan bij verschillende clubs zoals AZ (Nederlands kampioen met de C-1), Blokkers (B-1) en HVV Hollandia (D-2 en C-1). Momenteel is hij Hoofd Jeugdopleiding bij S.V. Beemster, organiseert hij de Voetbalschool Hollandia op zondagen en wordt  hij aankomend seizoen trainer bij de A1 van HVV Hollandia.